Новини

 • 20 Юни 2012

  Обучителни клипчета показват живота на приемните семейства

  Фондация „За Нашите Деца” подготви четири обучителни видеа, в които приемни родители, деца и специалисти споделят своя опит в приемната грижа. Целта на клипчетата е да отговорят на най-често задаваните въпроси от бъдещите приемни родители.

  още »
 • 18 Юни 2012

  Малкият Андрей беше спешно настанен в приемно семейство

  Малкият Андрей, чиито живот и здраве бяха в голям риск, беше успешно настанен в професионално приемно семейство, с което работи екипът на фондация „За Нашите Деца“. Социалните работници на фондацията проявиха висок професионализъм и съвместно с органите по закрила на детето и МВР изведоха спешно детето в сигурна среда.

  още »
 • 05 Юни 2012

  Как се става приемен родител - част 2

  Владимир Иванов, ръководител на Центъра по приемна грижа към фондация „За Нашите Деца”, дава отговор на още въпроси на кандидатите за приемни родители.

  още »
 • 23 Май 2012

  Как се става приемен родител - част 1

  Владимир Иванов, ръководител на Центъра по приемна грижа към фондация „За Нашите Деца”, отговаря на най-често задаваните въпроси от кандидатите за приемни родители.

  още »
 • 18 Май 2012

  Експерти от Core Assets обучават мениджърския екип на фондация „За Нашите Деца”

  Алисън Банкс и Роджър Грийнланд от Core Assets посетиха фондация „За Нашите Деца”, за да се запознаят лично с работата по приемна грижа и сами да усетят ефекта от подкрепата, която британската организация оказва вече близо една година на екипа на фондацията. Тази подкрепа дава на все повече български деца възможност за равен шанс да растат в сигурна семейна среда.

  още »
 • 21 Апр 2012

  Популяризират професия „приемен родител” в Бюрата по труда в София

  Фондация „За Нашите Деца” ще си сътрудничи с четирите Бюра по труда в гр. София в популяризирането на приемното родителство като форма за трудова заетост в столицата. Партньорството беше договорено през месец март между фондацията и Агенция по заетостта.

  още »